Workshops

Zelf aan de slag met Kasàlà?

Ik ben altijd diepgeraakt door de echte poëtische pareltjes die gecreëerd worden door mensen die zichzelf nooit als dichters of schrijvers zagen. Ik geef dan ook graag mijn fascinatie voor deze kunstvorm door in de vorm van kortere of langere initiaties en workshops.

Dit gebeurt best voor een groep van minimum 7 à 8 personen. Je ervaart immers pas de impact van de kasàlà wanneer je hem voorgedragen hoort voor toehoorders. Dit is wat er telkens gebeurt aan het eind van de workshop en het is een zeer ontroerend en krachtig moment.

Afhankelijk van de beschikbare tijd wordt de kennismaking en het zelf leren schrijven van een Kasàlà in verschillende stappen opgebouwd. Je leert het als 't ware spelenderwijs, stap voor stap, en altijd in interactie met andere deelnemers.

Er zijn twee mogelijkheden:

1) Je sluit aan bij een open workshop die ik zelf organiseer, al dan niet thematisch of in combinatie met een andere creatieve expressievorm. Consulteer de agenda van workshops hier.

2) Je vraagt een workshop aan voor een groep mensen die je zelf bijeenbrengt. Dit kan zowel in de professionele als in de privé- of de verenigingssfeer. Ik kan werken rond een thema dat je zelf aanbrengt of ik doe een voorstel. Misschien hebben jullie iets te vieren of willen jullie een scharniermoment benadrukken met een ritueel element? Misschien is er sprake van verlies en trauma (bijv. bij een fusie of herstructurering). Kasàlàs kunnen zeer helend werken.
Contacteer me voor meer informatie en kostprijs. Dit is zeer sterk afhankelijk van wat je wenst, de grootte van de groep, de duur. Ik werk hier enkel op maat.